lauantai 3. joulukuuta 2011

Tähtikynnet ja ensikosketus Posheen

Olisi tämän viikon kynnet esiteltävinä.


Käytetyt:
- alus- ja päällyslakka
- Depend - 228
- Rimmel - Rock the Metal


Halusin kokeilla tuota Dependin lakkaa, koska huomasin sen käyttämättömäksi :) Sitten en meinannut keksiä mitään koristeluja, mutta ikkunoissa riippuvista joulutähdistä iski inspiraatio. Pidän itse aika paljon näistä kynsistä ja hieman harmittaa, että ne pitää kohta poistaa :/


Oli tarkoituksena kertoa aikaisemmin tästä uudesta lakasta, mutta unohtui :D Viime viikon perjantaina tuli Poshen pikakuivattava ja aikeenani olisi nyt kertoa, mitä mieltä olin.


Käytin tätä ensimmäistä kertaa noissa tähtikynsissä. Aiemmin olen käyttänyt Mavalan pikakuivattavaa, joka on toiminut hyvin. Poshen pikakuivattakin toimii hyvin. Kuivumisnopeus on mielestäni sama kuin Mavalalla ja Poshe ei levitä koristeluja samalla tavalla kuin Mavala toisinaan tekee. Oman Posheni tilasin eBaysta, koska Suomessa olisin joutunut maksamaan puolet enemmän :) Ainakin näin ensimmäisen kokeilukerran perusteella voisin ostaa toisenkin pullon Poshea. Olen kyllä lukenut, että Poshe liisteröityy pullossa nopeasti, mutta katsotaan, kuinka hyvin väite pitää paikkansa.

Mitä mieltä olette kynsistä?
Entäs uudesta ulkoasusta? :D (terveisin eräs, joka ei osaa päättää, millaisen ulkoasun haluaa)

Ei kommentteja: