sunnuntai 27. marraskuuta 2011

All I have aka kynsilakkakokoelmani

Eli nyt olisi vihdoin kynsilakkakokoelmapostaus saatavillanne. Tätähän te olette odottaneet, eikö vain? Toivotaan niin :D Koristelutarvikkeista tulee sitten oma postaus (ehkä) tulevaisuudessa. Tämän postauksen tarkoituksena on vältellä maanantaina oleviin saksan kokeisiin lukemista  :D Motiivi on mitä mainioin.

Niille, jotka jaksavat lukea koko postauksen on luvassa virtuaalikeksi :D Lakat on lajiteltu merkeittäin ja merkin sisällä vanhimmasta uusimpaan. Eli vasemmalla vanhin oikealla uusin. Klikkailkaa isommiksi. Aloitetaan!

China Glaze: Go Grazy Red, Starboard, Pelican Gray, Grape Pop
China Glazet edustavat kokoelmani yksilöhinnaltaan kalleimpia lakkoja, mutta millilitramäärän mukaan hinnoittelu on sitten asia erikseen :) Kauniita värejä hyvänkokoisissa pulloissa.


Isadora: Graffiti Subway Green, Vintage Mint, Matte Top Coat, Petrol Posh, Combat Khaki
Tutustuin Isadoran lakkoihin juurikin graffitilakkavillityksen myötä joskus vuosi sitten :) Tarkoituksena ei ollut ottaa tuota mattalakkaa vielä tähän kuvaan, mutta se livahti kuitenkin.


Models Own: Gray Day, Top Turquoise, Orange Sorbet, Lemon Meringue
Näistä ei sanottavaa. Seppälässä on halpaa kynsilakkaa :D Ihania värejä<3 Isoja pulloja<3


La Femme Beauty: Egyptian Gold, Ultra Blue, Mint Cream

La Femme Beauty: Tangerine, Mysterious, Lilac Frost

Halpaa ja hyvää Seppälästä ja Prismasta. Mukiinmenevä värivalikoima.


Wild and Crazy: Lollipop, Montana, Twilight, Wild Vision
Seppälästä :D Huomatkaa, kuinka hyvä asiakas olen Seppälän kynsilakkaosastoille. Mutta minkäs teet, kun niillä on niin hyviä värejä halvalla<3


Depend: 29, 28, 186, 196

Depend: 192, 225, 163227, 47, 228, 41
Dependeillä on aika johtava asema kokoelmassani, mutta ei niitä Kicksin "osta 3 maksa 2" -tarjouksia voi noin vain sivuttaa :D Kausivärejä odotan aina innolla.


Lumene Natural Code: Spring Meadow, Salty Splash
Snowcrystal: 433, 438
En pidä hirveästi nosta Lumenen Natural Coden lakoista, koska niiden purkki on niin pieni ja loput lakat on todella hankala saada käytetyksi. Snowcrystalin lakat taas ovat aika luiruja eli saa laittaa monta kerrosta, ainakin noissa kahdessa.

Rimmel: Sandalwood, Rock the Metal
Mavala: Izmir, Osaka x2
Sandalwood ja Osakat ovat äidiltä "varastettuja", koska se ei itse tykännyt noista. Mavalan Osaka on todella sopiva ranskislakaksi omassa käytössäni, mutta koko kynnellä se tuntuu jotenkin tylsältä.


Wet N Wild: Black Créme, Golden Rose: 165, Make Up Store: Greta + Franken
Sitten näitä, joita on vain yksi. Tuo Black Créme on hyvä musta ja Golden Rose on aivan ihanan värinen<3 Pitäisi löytää samaa sävyä isompi pullo jostain, koska tuo on aivan liian pieni. Ehdotuksia? Gretalla on oma postaus ja Franken on oma sekoitus joistain vanhoista lakanjämistä.


Luminelle: Fleur de lune x2, Ciel Bleu
Konad: vaalenvioletti, vaaleanvihreä, valkoinen
Luminelle on äiti tuonut käydessään Helsingissä ja Konadin lakat ovat laatoilla leimailuun tarkoitettuja. Pitäisi hankkia eri värisiä ja isompia Konadlakkoja.


Kiss Nail At: valkoinen, hopeahile, musta
Näistä ei sanottavaa. Koristeluun tarkoitettuja ja siihen käytettyjä. Hyvät, ohuet siveltimet.


Rimmel: Clearly Clear, Wild & Crazy: Hardener, Mavala: Mavadry, Poshe: Super-fast drying topcoat
Rimmelin lakasta ei sanottavaa, en edes muista, miksi hankin tämän aikoinaan. Wild & Crazy toimii tällä hetkellä aluslakkanani, mutta se ei pysty suojelemaan kynsiä keltaiselta lakasta, muutoin ajaa asiansa. Mavadry on hyvä pikakuivattava lakka ja Poshesta tulee oma postaus lähitulevaisuudessa.

Värilakkoja on yhteensä 48 kpl. Jos mukaan lasketaan värittömät, koristeluun tarkoitetut ja tuplakappaleet, niin yhteensä omistan 61 lakkaa.

Huhhui, siinäpä ne nyt olisivat. Kysykää, jos on kysyttävää ja Googlen kuvahaulla voi katsoa tarkemmin jonkin lakan sävyä :) *Ojentaa virtuaalikeksin lukeneille*

6 kommenttia:

Unikas kirjoitti...

*rousk rousk*
Seppälä on tosiaan pienibudjettisen lakkailijan paratiisi. Munkin arsenaalista suurin osa on sieltä.

Zerathy kirjoitti...

Unikas: Niinpä :D Jos kaupungilla ollessa alkaa tehdä mieli kynsilakkaa, niin eikun Seppälään. Ei tule useinkaan lähdettyä sieltä ilman lakkaa. "Eipä löytynyt mitään hyviä vaatteita, mutta otetaanpa tuosta kynsilakka kuitenkin mukaan..." :D

Janette kirjoitti...

Kiitos keksistä! ;)
Depend on ihan paras, varsinkin just sillon "osta 3 maksa 2"-aikaan :D huono puoli on vaan toi säälittävä pullon koko, jos löytää kivan värin, niin niitä pitää hamstrata heti kolme ettei lopu kesken..

Zerathy kirjoitti...

Jane: Niinpä, Dependit on kyllä hyviä! :D Jonkun pitäisi keksiä alkaa myydä niitä isommissa pulloissa.

Anonyymi kirjoitti...

Olen niin kateellinen kaikista kynsilakoistasi.. Ehkä minullakin on vielä joskus iiso kokoelma. x)
Ja osaa väritellä kynsiäni upeammin. Sateenkaari- värit ekana hankintaan! x)
Piti vain pysähtyä sanomaan, ihailen kynsimaalaus- taitojasi. x)

Zerathy kirjoitti...

Anonyymi: Oi, kiitos :) Olen aika kauankin jo keräillyt noita lakkoja, jotain 3-4 vuotta ja monia lakkoja on loppunutkin. Kyllä sinäkin opit, jos et vielä osaa haluamallasi tavalla :D