torstai 17. marraskuuta 2011

Missä viivyt lumi?

Vaikka täällä pohjoisessakaan ei ole vielä satanut lunta, niin pitää sitä talvitunnelmaa yrittää jostain repiä. Hirveä vesisade oli eilenkin. Ehkä näistä kynsistä sitten heijastuu jonkinlainen kaipaus sekä talveen että keväseen, kun olen sinistä ja vihreää käyttänyt. Mistähän se kevätkin tuohon kaipauslistaan ilmestyi, kun ei ole joulukaan vielä? :D Ja tuo pitsisyys kuvastaa lumihiutaleita, joo.


Käytetty:
- alus- ja päällyslakka
- Isadora - Vintage Mint
- Snowcrystal - 433
- Kiss Nail Art - valkoinen


Tykästyin näihin lakkauksiin aika paljon, vaikka ne alkoivat halkeilla jo parin päivän jälkeen. Aikeissa toteuttaa samanlainen eri värisenä joskus :) Tiistaina piti ottaa pois, kun alkoivat niin pahasti lohkeilla. Ajattelin silloin illalla, etten jaksa laittaa muuta kuin aluslakan ja lakkaan sitten huomenna eli keskiviikkona jollain värillä. Mutta, mutta. Keskiviikkona kävi sitten näin:


 Ensin napsahti vasemman käden keskisormen kynsi poikki ja minun mittapuullani siitä tuli aika lyhyt. Noh, eihän siinä mitään, mutta tuntia myöhemmin napsahti nimetönkin poikki samasta kädestä, muttei kuitenkaan yhtä pahasti kuin keskisormen.


Molemmat kynnet katkesivat koulussa ja kuvissa voikin nähdä jonkinlaista hätäviilailua, mutta illemmalla viilasin sitten kaikki kynnet lyhyemmiksi, mistä ei nyt ole kuvaa. Harmittaahan se, koska minulla pysyi niin pitkän aikaa kaikki kynnet samanmittaisina ja sitten joutuukin lyhentämään. Saatte sitten tulevaisuudessa nähdä lyhyemmille kynsille tehtyjä lakkauksia :D

Ei kommentteja: